Sanna Öhman -

21:53:49 |

22 februari.


Allmänt

Torsdag och jag har ÄNTLIGEN gjort bort mitt första matteprov, och kändes som det gick över förväntan. Så skönt, har däremot två prov kvar + NP. Förutom det så var jag förbi Emma en sväng igår under tiden hon var hundvakt åt en jättegullig valp! Sjukt söt, och var längesen jag hälsade på hos Emma så det var på tiden! Har även hunnit med att klippa farfar annars tror jag bara det är same old som alltid.

13:21:51 |

Helgen.


Allmänt

I helgen har jag haft full upp. Slutade 17 i fredags och då var det bara åka hem snabbt och byta om för att sedan dra iväg till Bishops där vi skulle ha AW med jobbet. Till förrätt delade jag och Patricia på vitlöksbröd och charkbricka och till varmrätt tog jag deras burgare. Blev så sjukt mätt av allt detta så skippade efterätt! Var väldigt väldigt trevligt i alla fall!
 
I lördags skulle vi ha överraskningfest för min kusin Sandra som fyllt 30! Några överraskade hon på morgonen och lämnade lite uppdrag hon skulle göra och dessa uppdrag avslutades utanför bowlingen där vi väntade. Blev sedan att vi drog till Alcatraz för drinkar, mat, köra deras prison cells och bull riding. Var lite kul för var möhippa där samma dag så istället för en tjur på bull ridingen så var det en snopp! Sandra var även iklädd en one piece med en massa kaniner på och kaninöron under hela vistelsen så såg väldigt roligt ut! Så blev en heldag där och kvällen spenderades hos Sandra där det var fest!
 
I söndags sov jag ut ordentligt innan jag skulle iväg på 50års kalas där det bjöds på en massa gott fika och trevligt sällskap. Kvällen avslutades hemma hos Patricia med det vanliga gänget, sjukt mys!

10:51:22 |

18 februari.


Allmänt

Bild från i onsdags då jag var ute på en promenad i det fina vädret, nollgradigt och strålande sol. Fick äntligen inviga mina icebugs jag fick i julklapp! På senaste tiden har jag gjort allt det jag brukar - tränat, tvättat, städat, jobbat, pluggat. Förrförra helgen var jag även och tittade på en futsalcup då både herrar och damer spelade under var sin dag. Förra helgen var Rollan hemma och med sig hade hon tagit en vän från Stockholm, så på lördagen var det fest. Jag drog dock hem runt halv elva då jag var trött (drack ej och är ju så himla kvällstrött nu för tiden) men hade ändå jättekul!. Har även hunnit med att käka tacos och tittat på HP tillsammans med Sara, Ida, Robin och Patricia. MYS!

15:47:00 |

Nails.


Allmänt

Här ser ni dom senaste naglarna jag gjort! Har just nu en färg som kallas för ruby rose så dom blåa hade jag alltså innan dom mörkrosa/röda. Supernöjd som vanligt!