Sanna Öhman -

16:48:06 |

Weekend.


Allmänt

Toppenhelger på toppenhelger. I fredags efter jobbet mötte jag upp Amanda, Agnes och Hanna som satt på takterassen och drack bubbel. Vi mös på och surrade där ett tag innan vi drog vidare till skybaren på Kust för lite drinkar utomhus samtidigt som vi njöt av den fina utsikten.
 
I lördags var jag ledig så tog mig en promenad i värmen innan jag drog till stugan och tittade på fotboll där tillsammans med mamma och pappa, och som alla vet förlorade ju tyvärr Sverige. Runt halv åtta mötte jag upp Sami på coop för att köpa ingredienserna till hemmagjord pasta med ratatouille och kyckling, + en kladdkaka och lite godis. Hemma hos mig lagade vi (Sami) mat och drack vin. Blev så jävla jävla gott, tur Sami är bäst på att laga mat, blir alltid super.
 
Vi började söndagen med en promenad till Coop för att köpa frukost som vi åt på min balkong i solen. Efter det gick vi till hamnen för att spendera större delen av dagen där. Jättehärligt! På kvällen åkte vi till stugan där mamma, pappa, Celia och Kim var för att bli bjuden på middag där. Vi satt nere på trädäcket och var verkligen hur härligt som helst. En god glasstårta hade mamma också gjort! Så riktigt god mat, bra väder och toppensällskap. Kan inte bli mycket bättre! På kvällen hann jag även med att träffa Rollan en snabbis. Älskar helger som dessa. ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: