Sanna Öhman -

16:41:00 |

14 juni.


Allmänt

I tisdags var vi hos mig och lagade middag. Slutade 18 så direkt efter jobbet åkte vi till mig och gjorde lite lax och quinoa med en massa goda grönsaker till och en sås. Var väldigt gott! Har velat göra någonting nyttigt men som ändå är gott länge men har aldrig vetat vad jag ska göra, blir typ en torr kyckling med ris och lite grönsaker utan nån sås som jag tycker är svinäckligt ba för att det ska vara bra mat, men nu fick jag lite hjälp med vad jag kan göra + att efter vi lagat maten blev det en massa matlådor över. NICE. Resten av kvällen chillade vi hos mig.
 
Igår började jag dagen på gymmet tillsammans med Sara, Sara och Rollan. Vi tränade mest tekniksaker vi är dåliga på och vet inte vad jag hade för dag men allting gick superbra. Har inte klarat en strikt pullup på länge men igår gick det, sen är mitt max på HSPU (då man har två kuddar) tre stycken och igår klarade jag åtta! Sen gjorde jag även min första muscle up någonsin! Var dock med band men har aldrig provat förut så var svinkul. Gjorde det först med ett tjockare band och sen provade jag med ett lite tunnare och lyckades båda gångerna! Är så jävla kul då det går bra! Mina DU gick också super igår. Önskar att det alltid gick såhär lätt!
 
Har äntligen fått hem min bokbeställning jag gjorde för någon vecka sedan! Vill försöka börja om att läsa igen så dessa fortsättningar på några böcker jag älskade förut ska förhoppningsvis hjälpa mig på vägen! Ni ser vilka det är på bilden! Sista bilden är från idag på jobbet där vi tävlar ut den där grilltunnan.

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Vilka härliga bilder, maten såg supergod ut!

2018-06-15 @ 13:55:51
URL: http://angelicawahlin.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: