Sanna Öhman -

19:00:27 |

Våffeldagen.


Allmänt

Idag är det våffeldagen och den har givetvis firats. Åkte till Emma och Peter vid lunch där dom, Filippa och Elin var. Vi klädde på oss och satt ute i solen för att sedan ta en promenad till Ica för att köpa ingredienser till maten. Glass, nutella, grädde, sylt och socker fanns det att välja mellan. Jag är egentligen inte så mycket för våfflor men åt hela tre stycken!
 
Middag har jag ätit hos mamma och pappa tillsammans med Celia. Där bjöds det på både förrätt, varmrätt och efterrätt! Efter det följde Celia hem till mig för att se om hon ville ha några kläder från det jag rensat ut, och det ville hon. En hel ikeapåse blev det + två par skor. Lite senare kom även Emma och Elin förbi för att titta på lite kläder.
 
Annars så sen jag kom hem från USA i tisdags så har jag hunnit med en sushilunch med pappa och Celia (första bilden), tvättat i mängder, rensat garderoben då och även middag hos mamma och pappa i fredags. Gäller att passa på nu innan mamma och pappa drar till Bali och sen börjar min mamma jobba i Stockholm! Men tur hon ska komma hem dom flesta helgerna i alla fall! ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: