Sanna Öhman -

21:00:51 |

Sunday.


Allmänt

I fredags efter jobbet så blev det häng med Elin och Sofie. Dom ville ha mjukglass så då drog vi till Ica för att köpa det. Själv började jag i måndags med att vara nyttig måndag - fredag eftersom jag fram tills dess typ ätit onyttigt varje dag, så jag stod över. Däremot igår och idag har jag ätit en massa goda grejer. Efter mjukglassen åkte vi till Sofie och tittade på film.
 
Igår var min jobblördag så min dag spenderades på ICA fram tills tre. Efter det åkte jag hem och städade lite och duschade och så, chillade på helt enkelt. En myslördag! 
 
Idag började dagen med en prommis till coop för att köpa ingredienser till plättar och en smoothie. Blev även en liten paus på en parkbänk i solen för lite kaffedrickande, så härligt! Har vart hos mig hela dagen fram tills halv fem då jag var bjuden till mamma och pappa då dom skulle göra pizza på grillen. Var huuur gott som helst, så har haft en riktigt bra matdag! Nu sitter jag i soffan framför Modern Family och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå och lägga mig, är så himla trött!

Kommentarer
Postat av: Moa

Drack Miss Öhman kaffe?

Svar: Haha okej inte jag då, tittade på/satt och njöt i solen ba 😝
Sanna

2018-05-22 @ 13:50:26
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: