Sanna Öhman -

12:38:00 |

❣️


Allmänt

I onsdags ringde pappa och frågade om vi skulle luncha tillsammans vilket jag självklart gick med på så då åkte vi till Café Piteå där det blev en Caesarsallad med räkor för min del! Dom hade dessutom efterrätt så blev en bit av det också! Supergott! Efter det följde pappa till mig en snabbis för att visa hur man stänger av frysen så jag kunde avfrosta den så det höll jag på med i onsdags. Hann såklart även storstäda och tvätta som vanligt! På kvällen kom Sami så då blev det tacos och till efterrätt hade jag köpt halloweenbakelser!
 
I torsdags efter jobb och träning åkte jag raka spåret till Rollan eftersom hon har vart hemma i helgen. Elin kom också dit så vi hade mycket att ta igen!
 
I fredags var jag och Sami + Celia och Kim hembjudna till mamma och pappa på trerätters. Då vi kom dit hade mamma blandat ihop en välkomstdrink som var så otroligt god! Efter det väntade som sagt både förrätt, varmrätt och efterrätt. Allt var helt fantastiskt, men har man en mamma som är riktigt begåvad i köket så blir det alltid bra! Vi spelade även lite spel som Sami tyvärr vann i, han var alldeles för nöjd över det! Tror vi åkte hem kring tio någon gång. Men var verkligen en riktigt bra kväll tillsammans med världens bästa familj!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: