Sanna Öhman -

20:08:41 |

8 oktober.


Allmänt

I fredags fortsatte vi med våran nya tradition. Sushi från Odod. Det är så jäääävla gott, har längtat hela veckan. Vi köpte även Marabou kladdkaka och godis till efterrätt, men vi var så mätta efter sushin och kladdkakan så allt godis sparades tills dagen efter. Blev en tidig kväll som vanligt, dessutom är Sami lite småförkyld nu så då är han lite extra trött på kvällen så nu är vi väldigt jämlika angående tröttheten på kvällen! 
 
I lördags jobbade jag. Var svårt att åka till jobbet då man hade en gosig Sami i sängen, ville bara stanna kvar och mysa lite extra. Nåja, tog mig till jobbet tillslut. Klockan tre var arbetsdagen över så åkte till gymmet för ett benpass. Direkt efter det åkte jag till Celia och Kim för att mata Diesel och släppa ut honom så han fick bajsa och kissa. Blev bara en snabbvisit innan jag åkte hem för att duscha och fixa mig lite. Vid sju kom Sami till mig igen. Vi drack vin, åt godis och tittade på sista Sagan om ringen. Vi hann dock inte se klart hela då jag blev så himla trött så då förflyttade vi oss till sängen för att sova (vid 21.30, dra en gräns hur kan jag ens va så trött den tiden).
 
Var längesen vi hade plättsöndag så det såg vi till att göra i söndags. Hade glömt hur jävla gott det var. Skjutsade Sami till jobbet vid halv tolv och sen åkte jag hem och diskade lite för att sedan ta en PN. Vid tre åkte jag till pappa, tanken var att vi skulle byta till vinterdäck men det blev inte utan blir till helgen istället. Umgicks med pappa fram tills fyra då det var dags att hämta Sami från jobbet. Direkt vi kom till mig blev det att titta på tre stycken MMA-matcher som Sami ville se som hade spelats under natten. Har dock väldigt svårt att titta på MMA, rycker till så fort någon slår en annan lite hårt och måste blunda om det blir alldeles för våldsamt. Sami tycker det är lika underhållande att titta på MMA med mig för att se mina reaktioner som det är att titta på själva matcherna.
 
Då allt var klart blev det en snabbdusch och sen mat på Big Boy som Sami bjöd på. Satt riktigt bra i magen. På kvällen tittade vi klart på Sagan om ringen och åt upp godiset som var kvar. Riktigt bra filmer måste jag få säga nu när jag tittat på alla!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: