Sanna Öhman -

07:40:00 |

Vezzo.


Allmänt

Då var man äntligen i Umeå för att träffa några favvisar! Slutade redan tolv igår så jag skulle hinna hem och duscha och packa ihop allt. Vid halv två plockade jag upp Vilma och Rebecka så rullade vi mot Umeå. Halvvägs dit höll det däremot på att bli väldigt dramatiskt då punkaskylten började lysa i bilen. Ringde pappa i panik och tack och lov kunde han lösa hur man skulle få bort den - den hade börjat lysa för att jag bytt till vinterdäck så då går den alltid igång första gången. Vi passade även på i samma veva att ta kiss- och matpaus på en mack.
 
Vid fyra var vi framme i Umeå och då fick jag äntligen kramas med Sara och Ida! Dom tog oss upp till deras lägenheter och jisses så fint dom har det!! Riktigt bra på att inreda båda två! Jag sover hos Sara så tog alla mina grejer dit för att sedan fixa oss lite då vi skulle in till city och käka middag på Vezzo. Väl där mötte vi upp Sanna och Patricia, som jag saknat Patte alltså! Var hur kul som helst och riktigt god mat dessutom. Efteråt köpte vi godis och drog till Sara allesammans för mys och prat. Däremot somnade jag under tiden i vanlig ordning, men ingen är nog förvånad där inte!
 
En riktig toppendag i Umeå! Nu väntar jag på att Saras larm ska ringa på 20 min ska vi nog ta oss en liten prommis innan frukost!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: