Sanna Öhman -

07:58:56 |

15 september.


Allmänt

I onsdags var jag ledig så mötte upp pappa på hans kontor för att sedan bli bjuden på lunch. Vi gick på café Piteå och där åt jag deras högrevsbiffar som är så himla goda. Blev även en liten browniebit till efterrätt då dom bjöd på det eftersom det var onsdag. Mums. Åkte hem efter det och då Sanna slutat jobbat frågade hon om hon fick komma till mig vilket hon självklart fick. Så där satt vi och surrade i någon timme innan det var dags att börja förbereda tacos då Sami skulle komma till mig vid halv nio. Så en toppenonsdag.
 
I torsdags kom Sami till mig igen. Strax efter han kom kom jag på att jag lovat pappa att ta hand om Myrra så åkte iväg till Bergsviken och matade henne och gav Myrrisen lite kärlek. Då jag kom tillbaka hade Sami gjort mat, dukat, tänt ljus och fixat efterrätt, hur underbart? 
 
Igår jobbade jag ett långpass. Åkte hem, städade, duschade och fixade lite för att sedan vara med Sami. Vi åt sushi (surprise), drack vin och till efterrätt blev det kladdkaka från Coop och godis. Så där låg vi i soffan med täcke, en massa tända ljus och en bra film. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: