Sanna Öhman -

07:29:00 |

Söndag.


Allmänt

I tisdags slutade jag 18 och en timme senare kom Elin Wiklund till mig. Jag åt middag då hon kom så blev att vi satt vid köksbordet och surrade hela kvällen. Mycket att ta igen!
 
I onsdags så var det storstädning/tvättning/diskning i vanlig ordning. Gjorde även lite matte och åkte och handlade mat. På eftermiddagen gjorde jag mitt första träningspass på 2,5 veckor. Gick verkligen över förväntan men däremot vaknade jag flera gånger på natten av att jag hade så himla ont i mina axlar. Har haft detta problem väldigt länge men har inte brytt mig om det för har bara känts av på nätterna, aldrig någonsin medan jag tränar eller jobbar. Men nu hade dom fått vila ordentligt + att jag i princip inte tränade någonting i somras, och sen kör jag ett cf-pass där det är väääldigt lite axlar och på dom få övningar axlarna kopplades in hade jag extrem kontroll på dom så att allt skulle gå exakt rätt till. Och dagen efter detta pass och resterande dagar har jag haft ont på dagen också vilket jag aldrig haft förut. Så måste boka tid hos sjukgymnast så lär väl bli en massa rehab framöver. Jag som haft så tur och i princip aldrig vart skadad, varken då jag spelat fotboll i 13 år eller under mina tre år på gym/crossfit. Känns skittråkigt. Så endast ben och löpning framöver i vanligt gym, är typ det värsta jag vet tycker det är så himla tråkigt. Vill verkligen få gå på alla cf-pass för det är så extremt roligt, men måste ta tag i mina axlar först.
 
På kvällen kom Sami till mig och då åt vi tacos som vanligt. Blev även ett vinglas till.
 
I fredags då jag kom hem från jobbet blev jag extremt chockad eftersom detta hängde på min dörr. Mitt och Samis namn stod på fladdermusen och på baksidan stod det att man skulle poppa ballongen och scanna QR-koden som låg där i. Jag är ju extremt rädd för då ballonger sprängs, så var lite jobbigt att göra just det men tillslut lyckades jag. Då man hade scannat koden så kom man till en sida med en inbjudan till Celia och Kims halloweenfest. Riktigt riktigt bra gjort, så himla kreativt!
 
På kvällen mötte jag upp Elin Wikgren på Ica där vi köpte godis och glass och sen åkte vi hem till mig och då kom även Sanna och Matilda. Vi tände ljus och tittade på idol.
 
Igår jobbade jag och sen på kvällen kom Sami till mig. Godis, tända ljus, vin och mys i soffan.
 
Söndag idag. Jag vaknar alltid extremt tidigt och tänkte låta Sami sova ut då han jobbar så mycket och idag är enda dagen med sovmorgon, så då passar jag på att blogga. Men hör och häpna idag ska han faktiskt vara helt ledig(!!!!!), första dagen sen slutet på juli. Så ska passa på att pussa på han och ta hand om han ordentligt idag!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: