Sanna Öhman -

12:49:09 |

Friday.


Allmänt

I måndags efter jobbet gjorde jag nya naglar, och direkt efter det klippte jag farfar. På kvällen åkte jag till Emma där hon, Peter, Sofie, Moa M och Elin WG var. Vi hängde och mös i soffan och tittade på roliga klipp!
 
Då jag slutade i tisdags åkte jag till farmor och farfar för att hämta biskvier som farmor hade bakat och skulle ge mig. Jag och Sami är beroende av dom! Åkte sen hem och duschade och på kvällen var jag med Lulle o Elin WL och vi käkade godis från Hemmakväll. Var riktigt längesen vi hängde vi tre så det var på tiden! Alltid kul med dom!
 
Ledig dag i onsdags så då åkte jag till stugan och fick hjälp av mamma att prova sätta upp deras tält och hitta lite campingsaker, för jag och Sami har nämligen tänkt åka iväg någonstans och tälta en natt! Såå mysigt! Efter det åkte jag och handlade så fixade mamma dinkelvåfflor med lite annorlunda topping, men var faktiskt riktigt nomigt. Ena var med parmaskinka och creme fraiche med riven parmesanost i, den andra var en capreseröra - tomat, basilika, ricotta, chèvre, lite olja och balsamico! Efter lunchen åkte jag och hälsade på Sanna ute på Pitsund satt vi nere på bastuflotten och surrade på. Blev där ca en timme innan jag åkte hem och vilade och sen var jag med Sami på kvällen!
 
Igår körde jag mitt första träningspass på över två veckor då jag vart förkyld. Men började väldigt lugnt! Igår var det ju så himla fint väder, så på kvällen träffades jag, Emma, Amanda, Matilda E och Elin WG på stugan där det åts sushi, vindruvor, kladdkaka, grädde och jordgubbar ute i solen! Känns som att det kan ha vart sista kvällen för i sommar då man kan sitta ute utan att frysa och inte behöva klä på sig som en galning, så den ville vi ta vara på. Vi blev där ändå tills solen gått ner! 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: