Sanna Öhman -

12:32:10 |

Övernattning.


Allmänt

Mamma och pappa har vart i England hela veckan, så då har jag och Sami passat på att sova där måndag till och med onsdag! I måndags efter jobbet då jag hade tränat var det lite varmare, så då bjöd vi med oss Samis mamma och lillebror dit så bjöd vi dom på middag! Sami grillade hamburgare och jag fixade efterrätt, allt blev tip top! Myrra (mamma och pappas katt) hittade en ny favorit, Josef, som ville klappa och leka med henne heeela tiden, så hon var riktigt nöjd! Sen fick Josef världens sockerkick så då blev det brottning med Sami! Då vi skjutsat hem dom blev det mys i soffan med lite godis framför The Imitation Game, såååå bra film! Se den!!!! Har sett den förut, så så bra, men man känner sig frustrerad och arg efter, men rekommenderar den verkligen! Den är baserad på en sann historia från andra världskriget! 
 
I onsdags på min lediga dag åkte jag till Jävre med Moa M, Emma och Sara! Var riktigt härligt att sitta ute så blev både lunch och fika där! På eftermiddagen körde jag ett gympass och sen åkte jag och storhandlade för Sami skulle nämligen hjälpa mig att laga matlådor! Tog ca två timmar och blev hela 27 stycken matlådor så nu har jag för ett bra tag framöver! Hatar ju att laga mat så nu slipper jag!
 
Igår efter jobbet mötte jag upp några av mina tjejkompisar på Kvantum och handlade tacos som vi sedan gjorde ute på Saras föräldrars stuga! Alla var vrålhungriga så då blev det extra gott, och sen satt vi på en inglasning med utsikt över vattnet så då blev det bara ännu bättre! Var så roligt, skratt i mängder! Älskar sånna här kvällar, enkla men så mysiga!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ser så härligt ut!

2019-08-09 @ 23:28:33
URL: http://angelicawahlin.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: