Sanna Öhman -

13:09:13 |

Stugan.


Allmänt

Moa Wirtala har vart hemma i helgen, så i fredags hängde vi + Moa Mellberg på stugan! Vi åt lite godis och surrade på! I lördags efter träning, lite handling och en dusch så drog jag och Moa W till Kioskpiraten och köpte en mjukglass som vi åt i parken utanför mig! Sen hängde vi ett tag hos mig innan hon drog hem!
 
I lördags så hade jag och Sami bestämt oss för att övernatta på stugan, så vi hade köpt med oss mat att grilla som blev sååå gott, och som vi åt på altanen ute! Sen låg vi i en säng/soffa under ett täcke som dom har där ute och bara njöt av utsikten och lugnet. Då det blev lite väl kyligt gick vi in och fixade med chips och dipp och en massa annat gott och kopplade in Samis dator i TV:en så tittade vi på Alita: Battle Angel som han laddat ner, den var sjukt bra så hoppas att det någon gång kommer en tvåa!!
 
Dagen efter började vi med en liten promenad innan vi drog och handlade frukost på jobbet som vi sedan åt nere på trädäcket. Härligt, härligt, härligt!
 
Skjutsade Sami till jobbet vid 11.30 så då åkte jag hem och satte på Our Planet efter ett tag som är fett bra, men den är väldigt lugnande så däckade i över 2,5 timmar. Vaknade av att Sami kom och öppnade dörren och väckte mig! Senare på eftermiddagen hade jag blivit hembjuden till Sami för att äta middag där och sen titta på film. Hans mamma hade lagat en maträtt från Algeriet som var sjukt god - annorlunda jämfört med vad man är van, men var såå gott, Noura är riktigt duktig! Var cous cous som tar ca två timmar att göra pga den ska inte kokas utan bli klar på ångorna från grytan, och i grytan tror jag det var nån sorts chilisås som tydligen brukar vara extremt stark, men som hon gjort mildare för min skull! Grytan bestod även av kikärter, morötter, potatis, lök och zucchini! Brukar tydligen vara lammkött och melon i också. Sen var det kyckling till och till allt detta ska man då ha fil! Kommer ihåg att det lät så konstigt då Sami berättade det första gången, men passade extremt bra att ha det till. Så kul att få prova en maträtt från Samis föräldrars hemland, var verkligen tip top!
 
Efter maten tittade vi på Fantastiska vidunder och vart man hittar dom samtidigt som vi åt en blåbärspaj Noura bakat. Sååå bra!! Vilken helg jag haft!! ⭐️ 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: