Sanna Öhman -

11:26:00 |

Veckan.


Allmänt

I söndags då Sami kom till mig hade jag fixat med banan och choklad i ugnen och lite annat smått och gott. Det åt vi framför filmen Edge of Tomorrow som var riktigt bra!
 
I måndags så sket jag i träningen för kände inte för det, så istället åkte jag hem och tog det lugnt ett tag för att sedan åka till stugan och gå på promenad med mamma, Celia och Diesel!
 
I tisdags efter jobbet åkte jag förbi farfar och farmor snabbt och sen blev det ett träningspass för att sedan för första gången på nästan hela sommaren spendera kvällen helt ensam. Var faktiskt riktigt riktigt skönt. Satte på Twilight som jag inte sett på flera år och tänkte tillbaka på åren man var rätt besatt. 😜
 
I onsdags var jag på Espressodate med Sara och Ida. Dom små fröna har tyvärr jobbat klart på Ica för i sommar och åker snart hem igen:(( tycker att dom och Patricia kan flytta tillbaks hit och börja om på Ica igen som på den gamla goda tiden!!
 
Senare på dagen var jag med Sofie på deras stuga ett tag och efter det avslutades kvällen med Sami hemma hos mig!
 
I torsdags efter träningen var jag med Elin WL. Vi åt sushi, hade Modern Family på i bakgrunden och ba snackade på en massa. En annan tös som snart lämnar Piteå, tycker inte om detta!! Det positiva däremot är ju att man nu har en riktigt bra anledning att åka till Canada, hade vart så roligt!!
 
Igår var det fredag och den spenderades med Sami. Film, mys och snacks i vanlig ordning! ❤️

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: