Sanna Öhman -

11:25:55 |

Bea’s rökeri och hamncafé.


Allmänt

I söndags var det kanonväder, så då jag och Sami vaknade åkte vi och handlade frukost som vi åt vid hamnen. Vi köpte även med lite fika! Var riktigt härligt att ligga och sola, Sami tog sig även ett dopp! Då Sami skulle iväg på jobb så hörde jag av mig till Elin WL så åkte vi till Hammenviken för fortsatt solning. Där tog jag även årets första dopp! Äntligen!! Vi var där ca två timmar och då blev det att åka hem och ta en PN!
 
Runt halv fem mötte jag upp Sami och Josef på Norrstrandsbadet blev det ännu mer bad och sol. En dag helt i min smak! Efter det åkte vi till Sami där det grillades hamburgare, och sen tittade vi på sista HP filmen och åt en massa gotta som Samis mamma plockat fram! Sååå mysigt!!! Älskar dessa kvällar vi haft hemma hos Sami!
 
Igår var det fortsatt fint väder, så direkt efter jobbet hämtade jag Sami åkte vi till Hemlunda och hängde på stranden. Vi åt glass, solade och badade (ett riktigt snabbt dopp, det var kaaallt)! Då vi kände oss nöjda hoppade vi in i bilen och drog till Jävre för att käka på Bea’s rökeri och hamncafé. Var sååå mysigt!!! Vi käkade och sen satte vi oss på några bänkar lite längre bort vid vattnet och bara njöt. ÄLSKAR sol och värme!!!! Trötta men belåtna åkte vi till mig och tittade på film! What a day ❤️❤️❤️

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: