Sanna Öhman -

22:22:00 |

Drömmiga dagar.


Allmänt

I måndags efter jobbet sprang jag 5km på gymmet, sen cyklade jag hem, duschade, åkte till Sofie där hon, Moa M, Elin WG, Rollan och Emma var! Så mysigt att ha alla tjejer hemma igen!! Däremot på tisdagen vaknade jag upp med extremt halsont, så efter jobbet blev det ingen träning, istället klippte jag farmor och sen blev jag bjuden på middag på stugan!
 
I onsdags hade jag ledig dag. Mötte upp samma gäng som jag var med i måndags förutom Elin på Espresso, där vi chillade på. Efter det åkte vi och hängde hos Rollan innan det var dags för henne att åka, hon skulle nämligen till Grekland! På kvällen åkte jag till stugan där jag lagade tacos tillsammans med mamma och pappa, var sååå gott! Försökte göra min tallrik som en nacho tallrik på Tacobar, har vart sugen på det så himla länge!!
 
I torsdags var det så fint väder så Sami fixade middag åt oss på jobbet som vi sen åt vid hamnen. Har saknat dagar som dessa! Då det började bli lite kyligare åkte vi till mig och tittade på film!
 
I fredags hade vi vinkväll och tapas hos Sara R! Var jag, Sara R, Sara L, Sanna M och Elice Ö och vädret bjöd ju upp på sol och värme så vi började med att sitta ute! Maten var så jävla god, och sen drack vi vin och en supergod sommardrink som Sara L blandat ihop! Så himla trevligt! Strax efter elva cyklade jag in till stan med Sara L och Elice! Vilken kanonkväll!
 
I lördags mötte jag upp Sami på Espresso innan han började jobba, och sen cyklade jag till Hortlax med Saras cykel som jag lånade kvällen innan för att hämta min bil. Var ju riktigt fint väder även denna dag så då åkte jag till stugan och lade mig på bryggan där och solade, var väldigt harmoniskt och stillsamt! Eftersom det skulle vara fortsatt bra väder så bestämde jag och Sami oss för att grilla på stugan. Fyfan vad allt var gott, vill äta igen!!! Sen gjorde jag en bär-, och gräddpaj till efterrätt, enkelt men gott. Vi var där rätt länge innan vi åkte till mig och avslutade kvällen där!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: