Sanna Öhman -

09:25:42 |

Emmas möhippa.


Allmänt

Emma och Peter ska gifta sig i Augusti, så i lördags hade vi möhippa för Emma! Dagen började med att Emma blev väckt av en kompis som var utklädd i apdräkt - han satte på henne ögonbindel, tog henne till bilen, körde henne till Elins föräldrar som bor vid vattnet, och där tog han av henne ögonbindeln så skulle hon få åka ring bakom apan som körde en vattenskoter! Han körde till Olivias föräldrar som också bor vid vattnet, rätt så nära, tar kanske fem minuter! Där var alla vi tjejer som skulle vara med på möhippan och hade ställt i ordning brunch! Då dom anlände spelade vi lite Celine Dion i högtalarna eftersom Emma älskar hennes musik! Så det blev riktigt lyckat!
 
Det första hon fick var lite bubbel innan det var dags för brunchen som var sjukt god! Ville aldrig sluta äta! Efter det satte vi oss i en stor ring på gräset så körde vi en lek där Emma hade tjugo sekunder på sig att presentera varje person, med namn och hur dom lärde känna varandra. Eftersom det var många där jag knappt själv träffat så då var den leken perfekt!
 
Efter det åkte Moa, Rollan, Sofie och Filippa till heden och började förbereda lite saker där, så hade jag förberett en kahoot som vi andra körde under tiden som handlade om saker som hände under året 1994, det året Emma föddes!
 
Då vi var färdiga hos Olivia åkte vi till heden där vi skulle ha fem-kamp. Grenarna var: sumobrottning, sopsortering, skidskytte, sovsäcksrace och flip the cup (man ska åka på en presenning och sen lyckas vända på muggen)! Alla fem sakerna var grenar som man kan koppla ihop Emma med! Var riktigt riktigt roligt, och vädret var ju helt perfekt det med så vi kunde inte ha fått det bättre!
 
Då fem-kampen var klar så hade vi bokat omklädningsrummen på heden så fixade vi oss där tillsammans dom flesta!
 
På kvällen blev det mat, lekar och fest på Moas föräldrars stuga. Fyfan vad maten var god - vi alla hade hjälpt till så blev en massa småplock! Direkt efter maten körde vi ett jepoardy som Moa fixat! Kategorierna var ”Emma”, ”Emma och Peter” och ”Peter”! Moa skrev frågorna men visste inte riktigt vad svaren var då det var Emma som skulle få ställa frågorna Moa skrivit och själv bestämma det rätta svaret. Blev sjukt lyckat! Sen blev det lite drickande och surr innan vi körde en fiskedamm där alla gäster hade tagit med var sin sak som ska symbolisera ett minne man har tillsammans med Emma! Då Emma fiskade upp saken skulle hon gissa vilken person det tillhörde och varför! Vi hade även planerat en till lek på kvällen, men då man dricker är det inte alltid så många som vill vara med på lekar längre så då gick alla dom som ville iväg och körde den medan vi andra drack, dansade och sjöng! Tiden gick så sjukt fort och helt plötsligt var klockan två och dags att åka hem. Var verkligen en riktigt rolig dag, och solen lös hela tiden! Underbart!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ser ut som ni ordnat allt både roligt och fint! :D

2019-07-17 @ 11:29:33
URL: http://angelicawahlin.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: