Sanna Öhman -

03:52:00 |

Pite havsbad.


Allmänt

I onsdags åt vi stuvade makkisar o köttbullar. Var längesen nu, och gott var det!!
 
I torsdags innan Sami började jobba åkte vi till Espresso tog han en kaffe och jag en fikabit. Efter det åkte jag hem, fixade mig lite så plockade mamma och pappa upp mig så åkte vi till Luleå! Först var vi på Storheden och sen åkte vi in till city och gick i lite butiker! Är ju Luleå hamnfestival just nu så till lunch blev det mat i ett av stånden. Älskar festivalmat!
 
På kvällen var det så fint väder, så då grillade vi hos Sami, och sen plockade Samis mamma fram en massa fika tittade vi på Harry Potter efter det!
 
Igår började vi dagen på samma sätt som på torsdagen! Och var så fint väder så vi satt ute! Lite senare på dagen hörde jag av mig till Amanda Vikman, och hon låg nere vid hamnen med Hanna, så då åkte jag dit och solade med dom! Hur härligt som helst! Har inte träffat Amanda på superlänge så var riktigt kul!
 
Vid fyra hämtade jag Sami och Josef, så åkte vi till havsbadet för att gå på tivolit där. Blev nån karusell innan vi tog en glasspaus. Efter det gick vi till stranden och låg i solen medan Josef lekte i sanden! Man kan verkligen göra så mycket fler saker då det är fint väder!
 
Då jag och Sami kom till mig igen tog vi ett vinglas innan vi cyklade till Kiosken och åt pizza. Var magiskt att kunna sitta ute! Efter det köpte vi snacks från Coop och sen avslutades kvällen i sängen framför Harry P.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: