Sanna Öhman -

09:19:25 |

Semestervecka.


Allmänt

Har haft en riktig bra semestervecka än så länge. Tiden går bara lite för fort. I måndags så skulle jag, mamma, pappa, Celia och Kim åka till ett café i Sjulsmark, men på vägen dit insåg vi att cafét var stängt, så då vände vi och åkte till Jävre istället och fikade och åt lunch där. Var väldigt mysigt! Diesel fick också följa med!
 
På eftermiddagen for jag och sprang med Sara R på grisan. Sen duschade vi och så och sen mötte vi upp Sara L på stan så köpte vi middag som vi åt på Stadsberget. Var hur härligt som helst! Både jag och Sara R var ledig dagen efter så då vi var klar där åkte vi till mig och åt jordgubbar och lite fika framför olika youtube klipp.
 
Igår började jag dagen med att göra naglar hos Emilia, bild kommer sen. Efter det mötte jag upp Emma och Sofie på stan så åt vi lunch på Café Piteå och sen blev det lite shopping.
 
På eftermiddagen så åkte jag, Sami och Josef på picknick. Dom har ju var sin elsparkcykel som dom körde, så cyklade jag! Först satt vi på en brygga vid fårön och fikade. Blev även ett dopp för Sami och Josef, men var sviiiinkallt. Efter det cyklade vi vidare till en lekpark där vi busade ett tag och sen åkte vi vidare till räkstigen där det fanns en till lekpark och sen chillade vi i solen. Då vi kände oss redo åkte vi hem till Sami där vi grillade hamburgare och efter det tittade vi på femte Harry Potter. Älskar!!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: