Sanna Öhman -

06:59:03 |

Tisdag, onsdag, torsdag och söndag.


Allmänt

I tisdags efter jobbet mötte jag upp Moa och hennes hund Boss vid hamnen. Vi åt lite goa grejer och mös på, sjukt trevligt!
 
I onsdags började dagen med att mamma bjöd mig och Celia på hotellfrukost på Kust. Efter det drog jag till Saxarna för att klippa luggen. Sedan åkte jag till stranden med Moa, Sofie, Emir och Sofia. Sedan kom Jim, sen kom Emma och Peter och tre av hans vänner, och då jag åkte vid tre var vi 18 personer! Så blev en hel drös med människor. Var sjukt bra väder, så blev en hel del dopp!
 
Vid tre hämtade jag upp Sami så åkte vi till Storforsen! Vi solade, badade, promenerade, tittade på forsen och tanken var att vi skulle grilla! Är ju grillningsförbud men gick in och läste att det fanns vissa undantag så ringde till Storforsen innan vi skulle åka och frågade om man fick grilla på deras grillplatser, fick ett ja, men då vi kom dit så fick man faktiskt inte det. Så det var lite typiskt! Istället åkte vi till mamma och pappas stuga och grillade efteråt. Sen åkte vi ut med deras gummibåt och flöt omkring på vattnet. Vilken dag!
 
I torsdags efter jobbet åkte jag och Sami till Hemlunda. Vi blev där ett bra tag innan vi åkte till mig och duschade och sen köpte vi mat från PDOL-stånden och gick runt på området. Efter det var klockan ca nio, så Sami åkte hem åkte jag till Moa där hon, Sofie, Emma och Emir var. Dom skulle ut på kittel så dom smådrack lite, men jag började sex dagen efter så var nykter och gick hem då dom gick ut!
 
Igår sov jag och Sami ganska länge, så då vi vaknade gick vi till Espresso och åt frukost. Sami åkte till jobbet och lite senare åkte jag in till området igen för att käka lunch med Celia en sista gång! Då Sami slutade köpte vi en glass och satte oss vid hamnen, var sjukt härligt för blåste ingenting! Efter det gick vi till mig en stund och sen åkte Sami hem så åkte jag till stugan och käkade lunch med familjen. Blev där ett bra tag innan jag åkte hem och tittade på film! Vilka dagar! ❤️

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: